Huis verkopen

Appartement met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 3.200.000
Oppervlakte 162 m²
Aantal kamers 5 kamers

In de exclusieve residentie van The Grand Hotel Cap Martin, een prachtig bourgeois appartement van 162 m² met balkons op het zuiden.

Dit appartement is gerenoveerd met materialen van hoge kwaliteit en biedt geweldige diensten, mooie ruimtes met een indrukwekkende plafondhoogte.
Dit weelderige appartement bestaat uit een entree, een grote keuken met eetkamer, een lichte woonkamer met twee balkons die een prachtig uitzicht op zee bieden. Er is een ensuite slaapkamer met badkamer en mezzanine, 3 slaapkamers, 2 doucheruimtes, en een gastentoilet. Elke kamer heeft een inloopkast.

Dit luxueuze gebouw biedt conciërgediensten en is omgeven door een uitzonderlijk privé park van 5 hectare. 3 tennisbanen, een zwembad van 33m, een privé strand en een speeltuin voor de kinderen voor het grootste plezier van de bewoners. Meerdere parkeerplaatsen completeren dit uitzonderlijke eigendom ook.

Het grootse Hôtel du Cap Martin werd in 1891 gebouwd door de Deense architect Hans-Georg Tersling. De Belle Epoque gevels werden gerestaureerd in 2020.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.200.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Referentie5457717

Faciliteiten

  Lift
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod