Advertentie publiceren

Spectaculair zeezicht nieuw penthouse Roquebrune Cap Martin

€ 2.149.000
Oppervlakte 152 m²
Perceel 88 m²

Een penthouse kopen in Roquebrune Cap Martin is niet gemakkelijk; eenvoudigweg omdat er vrijwel geen aanbod is. En wie een penthouse bezit op deze locatie dicht bij Monaco en Menton, zal het niet gemakkelijk verkopen. Want een nieuw appartement in Roquebrune Cap Martin is ook als huurwoning een zeer populaire locatie aan de Côte d’Azur. Roquebrune Cap Martin is gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee. Het heeft twee naburige steden: Monaco en Menton en is aangenaam verdeeld in verschillende wijken.

Het beste penthouse in Roquebrune Cap Martin

Er heerst een rustige, bijna aristocratische sfeer van weleer. Het middeleeuwse dorp is herkenbaar aan de oude toren op een hoogte van 225 meter. Cap Martin is geliefd om het stadhuis en het prachtige Parc des Oliviers en Carnolès; aan de rand van Menton. Vanuit Roquebrune Cap Martin bent u snel in Italië, Monaco, Nice, en Cannes. Met vijf stranden in de directe omgeving en 300 dagen zon per jaar is dit een perfecte investering in de Franse Rivièra.

 width=

Spectaculair zeezicht nieuw penthouse Roquebrune Cap Martin

Deze nieuwe residentie ligt in het centrum en heeft diverse appartementen in verschillende afmetingen; van een studio, 1 slaapkamer tot 3 slaapkamers. Vraag naar de prijzen als u op zoek bent naar een nieuwbouw appartement in Roquebrune Cap Martin. Het penthouse is uniek, heeft drie slaapkamers en u geniet van een spectaculair uitzicht vanaf een groot terras (81 m²). Het terras loopt in een hoek om het appartement heen. Bovendien is de constructie sterk genoeg om een jacuzzi of zwemspa te plaatsen om het geheel af te maken.

Spectaculair nieuw penthouse Roquebrune Cap Martin

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.149.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • Referentie386229

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod