Huis verkopen

Huis met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 2.990.000
Oppervlakte 330 m²
Perceel 380 m²
Aantal kamers 9 kamers

In Roquebrune Cap Martin, in het prestigieuze Domaine de Hameau vindt u deze prachtige, karakteristieke villa met gastenhuis. De villa is gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw en er is een hele mooie combinatie gecreëerd van klassiek en modern waarin de authenticiteit van de jaren 1920-1930 heel mooi bewaard is gebleven.
In de omheinde tuin van 1680m2 staan prachtige olijfbomen van honderden jaren oud, cipressen en andere mediterrane planten en bomen soorten. Te midden hiervan het prachtige zwembad van 13×6 meter wat in 2018 geheel gerenoveerd is.
Het gastenverblijf is gebouwd in 2005 en is aan de buitenzijde geheel in dezelfde stijl als het huis. Tevens zijn er ook 2 garages aangebouwd waardoor u de mogelijkheid heeft om 4 tot 5 auto’s op het terrein te parkeren waarvan 2 in de garage. Een ware luxe in deze omgeving.
Op de begane grond bevindt zich de entree en eetkamer, de woonkamer zicht op de tuin, de keuken met deuren naar het terras en een toilet. Op deze verdieping hebben de eigenaren gekozen om klassiek met modern te combineren wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. De stalen wenteltrap brengt ons op de eerste verdieping waar zich de master bedroom bevindt met toegang tot het balkon, een ruime dressing en ruime badkamer met separate douche en deuren naar het balkon. De hoge plafonds en de nog originele vloer in de hal en slaapkamer laten zien dat dit huis bijna 100 jaar oud is. Op deze verdieping is nog een ingang welke momenteel gebruikt wordt door personeel. Op de volgende verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en alle drie toegang tot een balkon met uitzicht op de middellandse zee. Één van de drie kamers heeft een prachtig balkon met pilaren. Op de bovenste verdieping is nog een slaapkamer en badkamer gecreëerd. Vanuit het raam kan je, naast de middellandse zee ook Italië zien liggen.
Helemaal onderin het huis, bereikbaar vanaf buiten en vanaf een trap in de keuken is het poolhouse. Deze ruimte is geheel gerenoveerd en is voorzien van toilet en douche.
Het gastenverblijf heeft één slaapkamer, een badkamer met toilet en op de begane grond een woonkamer en keuken. Het huis heeft een eigen terras waardoor privacy gegarandeerd is voor zowel de gasten als de bewoners van het huis.
Het centrum van Roquebrune Cap Martin ligt op minder dan 5 minuten lopen en zo ook de stranden en restaurants. Het ligt op 10 minuten rijden van Monaco en binnen 30 minuten is Nice Airport bereikt.
Kortom een prachtig karakteristiek huis wat door zijn ideale ligging zowel voor permanente bewoning als voor vakantieverblijf zeer interessant is.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.990.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers6
  • Referentie3221

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod