Advertentie publiceren

Nieuwe moderne appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

€ 906.000
Oppervlakte 77 m²
Perceel 22 m²

Nieuwe appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin: creatief en ambitieus, het ontwerp laat het overbodige weg om zijn pure en minimalistische charme te versterken. De dynamiek van de volumes in de voorgevel zorgt voor een mooie harmonie en een perfect evenwicht. Het overheersende wit en de royale glasoppervlakken zorgen voor een echte architecturale bias.

– Eigentijds ontwerp
– Geometrisch en modernistisch design
– Benadrukking van de buitenruimten
– Gebruik van licht als volwaardig materiaal

Op het dakterras beloven het zwembad en het solarium zeer aangename pauzes en een uitzonderlijk uitzicht op de baai. Het grote turquoise zwembad, omgeven door porcellanato tegels, wordt uw oase. Hier kunt u ontspannen en genieten van het prachtige geluid van de Middellandse Zee.

Eigentijdse nieuwe appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

Omdat uitmuntendheid elk moment van uw dagelijks leven zal markeren, breidt deze nieuwe residentie haar handtekening uit met diensten die een paleis waardig zijn. Wilt u zich ontspannen of nieuwe energie opdoen? Een fitnessruimte is exclusief voor u gereserveerd om u in vorm te houden. Wilt u zich opnieuw concentreren op de essentie en uw dagelijkse leven vergemakkelijken? Een conciërgeservice* maakt het u gemakkelijk om alles te organiseren. Het resultaat: uw gemoedsrust!

Het eigentijdse gebouw toont sierlijk zijn silhouet richting de zee.
– Van 2 tot 5 kamers
– Penthouse stijl
– Diensten van topklasse
– Verzorgde landschappelijke omgeving

Vraag ons naar de prijs en beschikbaarheid van appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers. Prijsklasse van 300.000 tot 2 miljoen euro.

De vermenigvuldiging van volumes creëert een panorama van mooie harmonie. De symmetrische verdeling van de gebouwen, de soberheid van de ornamenten in de symmetrische verdeling van de gebouwen, de soberheid van de ornamenten in de versiering van de gevels en de kubieke vormen herinterpreteren de grote klassiekers van het onroerend goed erfgoed van de Côte d’Azur. U zult verleid worden door zijn stijl, die zowel imposant als verfijnd is. De dakterrassen en grote overstekken zullen u voorzien van zeer gewaardeerde ontspanningsruimtes.

Moderne nieuwe appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

Alle appartementen zijn verrassend ruim en hebben een doordachte binneninrichting. Ze profiteren van een uitstekende blootstelling aan natuurlijk licht op elk moment. De verfijning van de hoogwaardige diensten, de configuraties en de afwerkingen zijn stuk voor stuk details die ervoor zorgen dat u zich perfect thuis voelt. Voor elk project wordt een selectie van tegels, aardewerk, badkamermeubels, parketvloeren, veiligheidsvoorzieningen, enz. geselecteerd en op maat gemaakt in een showroom van 350 m2 in Fréjus.

Een perfecte inrichting dankt haar succes aan de dialoog tussen het interieur en het exterieur. Wonen in Roquebrune Cap Martin betekent genieten van een comfort dat grotendeels open is naar de omgeving. De architectuur ontvouwt dit uitzicht met royale volumes en alom aanwezige erkers. Elk plan, elke bekleding of uitrusting is de uitdrukking van ons streven naar uitmuntendheid en vergemakkelijkt de projectie van uw toekomstige inrichting.

Een solarium onder de hemel in Roquebrune Cap Martin

Om uw comfort een extra ziel en een adem van energie te geven, gaat er niets boven een terras, een echte extra kamer om te genieten van het heerlijke klimaat van de Riviera. Sommige uitzonderlijke appartementen zijn opnieuw uitgevonden om te worden bewoond als huizen: villa’s op daken, duplexen, daken met een uitzicht van 360°. Een gevoel van vrijheid dat uw comfort gegarandeerd een extra vleugje ziel en energie geeft. Er gaat niets boven een terras, een echte extra kamer om te genieten van het zeer gewaardeerde klimaat van de Riviera.

In een rustige omgeving, teruggetrokken van de promenade van Cap Martin en op een steenworp van het strand, behoudt de residentie haar elegante soberheid van buitenaf door zich te omringen met mediterrane soorten zoals cipressen, palmen of olijven, cipressen, palmen en olijfbomen. Op elke verdieping cultiveren royale balkons, versierd met plantenbakken, deze natuurlijke sfeer voor een sublieme leefomgeving.

La Dolce Vita in het zuiden van Frankrijk

Het is moeilijk om niet de charme te voelen van Roquebrune-Cap-Martin, begrensd door zowel het water van de Middellandse Zee als het beboste landschap. Dit juweeltje met een suggestieve naam zal u onmiddellijk verleiden door zijn bevoorrechte ligging tussen de Rivièra en het nabijgelegen Italië, en door de diversiteit van zijn landschappen en zijn sfeer.

Of u nu houdt van het Dolce Vita-gevoel aan zee of van het sterke karakter van het steile achterland, u zult snel vallen voor de aantrekkingskracht van deze stad, die haar vertrouwelijkheid heeft weten te bewaren.

– Ideale ligging tussen Menton en Monaco en dicht bij Italië
– Droomlandschap van de Rivièra: stranden, citroenbomen, olijfbomen van de Cap Martin, hellingen en hooggelegen dorpjes
– Gemakkelijk bereikbaar: directe toegang via de snelweg A8. 35 km* van de luchthaven Nice Côte d’Azur, talrijke treinstations in de buurt: Roquebrune-Cap-Martin, Menton en Monaco
– Ideale badplaats voor liefhebbers van erfgoed, watersport en golf

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 906.000
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieNEWM-KETB

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod