Advertentie publiceren

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 6.000.000
Oppervlakte 540 m²
Perceel 2000 m²

Enig agent – In Roquebrune Cap Martin, dit herenhuis te koop biedt een opmerkelijke woonomgeving met zijn uitzicht op zee. Dit huis van 540 m² profiteert van een zuidelijke blootstelling, lichte kamers en een mooie leefruimte. Het is verdeeld in drie grote appartementen verdeeld over de drie niveaus. Mogelijkheid om het pand te verbouwen tot een enkele villa. Het onderscheidt zich door zijn belle époque stijl en zijn grote 2000 m2 grond en 100 m2 bijgebouw. We houden van de prachtige ligging, de uitstekende lichtinval en het prachtige uitzicht. Gelegen aan de poort van Monaco, op slechts 10 minuten van het centrum met al zijn voorzieningen. Een garage wordt verkocht met het pand.
We houden van de zuidelijke ligging, de grote leefruimte, het ruime perceel, het prachtige uitzicht op zee en het unieke potentieel voor renovatie.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 6.000.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers7
  • Referentie1071777

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod