Huis verkopen

Prachtige villa met zeezicht - Roquebrune Cap Martin

€ 2.900.000
Oppervlakte 127.62 m²
Perceel 800 m²

Exclusief te koop bij Cote D’Azur International Realty.
Gelegen in de heuvels rond Roquebrune Cap Martin, dit familiehuis dicht bij het hart van Monaco en een klein eindje rijden naar de Italiaanse grens. Prachtig panorama en uitzicht op zee.
Deze onberispelijke woning is afgewerkt tot een hoge decoratieve standaard en bestaat uit twee verdiepingen: een woonkamer, een eetkamer, een onafhankelijke keuken en een gastentoilet. De bovenverdieping biedt drie ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer een ensuite badkamer heeft. Mooie tuinen, zwembad en parkeergelegenheid voor drie auto’s.
Bezichtiging aanbevolen voor dit juweeltje aan de Cote D’Azur.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1496235

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod