Huis verkopen

Roquebrune Cap Martin Zuid Frankrijk Nieuw appartement te koop T2

€ 339.000
Oppervlakte 42 m²

ROQUEBRUNE-CAP-MARTIN: EEN DROOMBESTEMMING AAN DE CÔTE D’AZUR
Roquebrune-Cap-Martin, gelegen tussen de Middellandse Zee en de uitlopers van het Estérel-massief, is een zeldzame parel van de Côte d’Azur. Deze stad grenst aan Monaco en profiteert van een strategische ligging, waardoor de inwoners kunnen profiteren van de vele facetten van het Prinsdom terwijl ze zich onderdompelen in een uitzonderlijke leefomgeving.

DE KUNST VAN HET LEVEN AAN DE CÔTE D’AZUR, OP 300 M VAN DE STRANDEN
Roquebrune-Cap-Martin behoudt zijn Provençaalse authenticiteit en biedt tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot de geneugten van het Monegaskische leven. Deze regio staat bekend om zijn muziekfestival, zijn weelderige tuinen en natuurlijk zijn beroemde citroenfestival. De inwoners van Roquebrune-Cap-Martin genieten van een onvergelijkbare levenskwaliteit, tussen cultuur, natuur en vrije tijd.

Roquebrune Cap Martin Zuid Frankrijk Nieuw appartement te koop T2

EEN BEVOORRECHT GEBIED
Het gebied van deze nieuwe ontwikkeling in Roquebrune-Cap-Martin ligt op slechts een kwartier van het treinstation en een paar minuten van het strand met turquoise water. Hierdoor kunnen bewoners hun auto op de parkeerplaats laten staan ​​en alles te voet doen. Winkels, restaurants, scholen, hogescholen, middelbare school, sportschool, alles is dichtbij. Bovendien zorgen het treinstation en diverse buslijnen ervoor dat u gemakkelijk kunt reizen, ook naar Monaco en Italië, die met de trein in slechts 30 minuten te bereiken zijn.

EEN RESIDENTIE GEÏNTEGREERD MET ZIJN OMGEVING
Het nieuwe programma op 300 m van de stranden past harmonieus in zijn omgeving. De accommodaties, van 2 tot 4 kamers, bieden royale volumes. Sommige hebben grote terrassen die echte extra woonkamers worden. In deze zonnige regio kunt u meer dan 300 dagen per jaar optimaal profiteren van de buitenruimtes. Glazen balustrades en privacyschermen accentueren de balkons, waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee of de omliggende heuvels.

DE LUXE VAN DE CÔTE D’AZUR BINNEN UW BEREIK
Kom en ervaar de luxe van de Côte d’Azur in dit nieuwe programma in Roquebrune-Cap-Martin, waar elke dag een nieuw avontuur aan de Franse Rivièra belooft te worden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 339.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-725-43206

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-Cap-Martin (06190), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod