Huis verkopen

ROQUEFORT-LES-PINS Zuid Frankrijk Nieuwe woning te koop T3

€ 375.600
Oppervlakte 65 m²

DE CHARME VAN ROQUEFORT LES PINS
Het nieuwe programma in het hart van de stad Roquefort-les-Pins is veel meer dan alleen een nieuw vastgoedproject en biedt een unieke kans om in het hart van een charmante plaats te wonen. Gelegen in het hart van de Côte d’Azur, biedt dit charmante stadje een authentieke en dynamische leefomgeving.

STRATEGISCHE LOCATIE
De locatie van dit nieuwe programma is een van de belangrijkste troeven. Het ligt op slechts 10 km van de snelweg A8 en garandeert een snelle en gemakkelijke toegang tot andere populaire bestemmingen aan de Côte d’Azur. Bovendien is dankzij de nabijgelegen bushaltes de connectiviteit met plaatsen als Sophia-Antipolis, Grasse en Nice optimaal, waardoor de mobiliteit van bewoners wordt vereenvoudigd.

ELEGANTE MEDITERRANE ARCHITECTUUR
De nieuwe ontwikkeling van Roquefort-les-Pins is geïnspireerd op de mediterrane esthetiek met zijn warmgekleurde gevels die de charme van Zuid-Frankrijk oproepen. Edele materialen zoals steen, hout en terracotta geven een tijdloze elegantie aan de gebouwen.

ROQUEFORT-LES-PINS Zuid Frankrijk Nieuwe woning te koop T3

WONING GESCHIKT VOOR IEDEREEN
De nieuwe woningen in het nieuwe programma in het hart van de stad zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende gezinsbehoeften. Sommige profiteren van een doorgaande configuratie of dubbele belichting, waardoor de hele dag optimaal natuurlijk licht wordt gegarandeerd. Elk appartement heeft een ruim balkon dat een eigen buitenruimte biedt, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING
Bewoners van dit nieuwe project in Roquefort les Pins hebben de kans om te genieten van twee uitzonderlijk aangelegde openbare parken, die de gezelligheid en het welzijn bevorderen. Met een bowlingbaan voor jeu de boules met vrienden, een veilige speelruimte voor kinderen en ontspanningsruimtes voor meditatie, comfort en ontspanning binnen handbereik.

HANDIG PARKEREN
Er wordt ook rekening gehouden met het parkeren van voertuigen, met beveiligde ondergrondse parkeergarages die de esthetiek van het stadshart behouden, evenals schaduwrijke ruimtes boven om de koelte van voertuigen bij warm weer te garanderen.

Kortom, het nieuwe programma in het hart van de stad Roquefort-les-Pins biedt veel meer dan een eenvoudig wooncomplex. Het is een kans om deel uit te maken van een echte gemeenschap in het hart van deze plaats, die een authentieke mediterrane levensstijl, hoogwaardige architectuur, aangepaste woningen en moderne voorzieningen biedt voor het comfort en het welzijn van de bewoners.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 375.600
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-953-44565

Locatie

Dit object ligt in Roquefort-les-Pins (06330), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod