Huis verkopen

St-Andre de la Roche Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

€ 507.000
Oppervlakte 94 m²

EEN UITZONDERLIJKE LEVENSKUNST IN SAINT-ANDRE DE LA ROCHE
Welkom in een onvergelijkbare leefomgeving, in het hart van een bewaarde olijfgaard. De nieuwe residentie op de hoogten van Saint-André de la Roche nodigt u uit om een ​​unieke ervaring te ontdekken. Genesteld in de omliggende heuvels, biedt het u prachtige uitzichten, waardoor een omgeving ontstaat die gekenmerkt wordt door rust, opluchting en sereniteit.

EEN STRATEGISCHE LOCATIE
Gelegen dichtbij Nice en Monaco, evenals het stadscentrum, wordt deze nieuwe residentie in Saint André de la Roche ook omringd door essentiële voorzieningen zoals scholen en winkels. Het is het ideale adres voor het hele gezin en biedt een optimale bereikbaarheid van de grote stedelijke centra met behoud van een rustige sfeer.

St-Andre de la Roche Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

EEN TOEVLUCHT VAN VREDE IN HET HART VAN DE NATUUR
Harmonieus geïntegreerd in de omringende vegetatie, ligt de nieuwe residentie op de hoogten van Saint-André de la Roche als een vertrouwelijke oase van rust, omgeven door groen. De architectuur bevordert intimiteit, terwijl het landelijke decor de ideale setting is voor uw toekomstige woonruimte.

APPARTEMENTEN VOOR ALLE LEVENSSTIJLEN
Ontdek in deze nieuwe residentie in Saint André de la Roche appartementen die zijn ontworpen voor elke levensstijl. Deze accommodaties combineren eigentijds comfort met optimale functionaliteit en zijn de belichaming van een moderne en gastvrije woonruimte.

BETOVERENDE BUITENKANTEN
Elk appartement in de nieuwe residentie op de hoogten van Saint-André komt uit op een betoverende buitenkant, waardoor u ten volle kunt genieten van de natuur om u heen. Het is de perfecte plek om onvergetelijke herinneringen te creëren met familie, vrienden, of gewoon om te genieten van welverdiende momenten van ontspanning.

EEN UITZONDERLIJKE WOONPLAATS
Mis de kans niet om in deze nieuwe residentie in Saint André de la Roche te wonen, waar de levenskwaliteit nieuwe hoogten bereikt. Ontdek een perfecte balans tussen de rust van de natuur en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Trakteer uzelf op een uitzonderlijke woonplek waar elke dag een unieke ervaring is.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 507.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-934-43766

Locatie

Dit object ligt in Saint-André-de-la-Roche (06730), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod