Huis verkopen
€ 761.000
Oppervlakte 81 m²

SECTOR:

De nieuwe Auron residentie is ideaal gelegen op slechts 1u30 van Nice en de internationale luchthaven. Genesteld op een hoogte van 1600 meter in het Mercantour massief, biedt het een schilderachtige en intieme omgeving.

Auron, dit mooie dorpje dat deel uitmaakt van de gemeente Saint-Etienne-de-Tinée, is het vertrekpunt van 4 skigebieden, waaronder het grootste van het departement met zijn 135 km aan pistes. Het skioord heeft zijn identiteit en zijn typische bergerfgoed weten te behouden, met zijn grote chalets met houten lambrisering en zijn klokkentoren met stenen torenspits.

AURON nieuw onroerend goed te koop T4 Cote Azur

Ondanks de ontwikkeling met faciliteiten zoals een bioscoop, nachtclub en winkels, heeft Auron zijn menselijke en vriendelijke karakter weten te behouden. Het resort is populair bij de lokale bevolking en de Côte d’Azur en trekt in de zomer ook gezinnen met zijn buitensportactiviteiten zoals golf, mountainbiken, wandelen, klimmen, paardrijden en zwemmen. Het hele jaar door bieden de Alpen een adembenemend landschap, van het Nationaal Park Mercantour tot de Val d’Auron, met prachtige landschappen en een tijdloze sfeer.

DE RESIDENTIE :

De nieuwe residentie in het skigebied van Auron biedt een eigentijdse en gewilde leefomgeving. De accommodaties variëren van coconing studio’s van 20m2 tot 4-kamer duplexen van 82m2, elk met een exterieur met uitzicht op de bergtoppen.

Het is zorgvuldig gelegen op een prachtig gras- en bebost perceel van ongeveer 1 hectare, dat harmonieus opgaat in de uitlopers van de berg. De nieuwe Auron residentie biedt diensten van topklasse met moderne apparatuur zoals skilockers, fietsenstalling, kelders en 2 auto’s met autodeling.

Bewoners kunnen ook gebruik maken van de residentiële sauna, die zowel in de zomer als in de winter toegankelijk is, om te ontspannen na een dag op de piste of op de hoogteloipes. De architectuur is typisch voor de bergen met chalets bekleed met donker hout en stenen gevelbekleding, met daarbovenop een grijze stalen nok, die een strakke, sobere en verfijnde levensstijl weerspiegelt.

Deze nieuwe residentie in het Auron skigebied biedt absoluut comfort, gelijk aan dat van een hoofdwoning, en laat je ten volle genieten van de berg en zijn prachtige panorama’s.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 761.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers3
  • Referentie1469774

Locatie

Dit object ligt in Saint-Étienne-de-Tinée (06660), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod