Huis verkopen

Een tijdloos Provençaals juweeltje in de heuvels van Saint Jeannet

€ 1.500.000
Oppervlakte 215 m²

Ontdek je nieuwe thuis – een groot Provençaals meesterwerk in de idyllische heuvels van Saint Jeannet, Frankrijk. Dit fascinerende stenen landhuis heeft acht prachtig ingerichte kamers, een panoramisch uitzicht op het dorp, Baou de Saint Jeannet en de Middellandse Zee. Met zes serene slaapkamers, drie badkamers, een zonnige veranda, een uitnodigend terras, een zwembad en ruime parkeergelegenheid belichaamt dit huis de essentie van het Franse leven op het platteland. Dompel jezelf onder in rust, omringd door weelderig gebladerte, ramen op het zuiden en gemakkelijke toegang tot essentiële voorzieningen. Omarm de grenzeloze mogelijkheden van het creëren van dierbare herinneringen in dit Provençaalse juweeltje.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1433250

Locatie

Dit object ligt in Saint-Jeannet (06640), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod