Huis verkopen

Charmante Provençaalse villa te koop Saint Paul de Vence

€ 2.420.000
Oppervlakte 283 m²

Ref. 082023-005 Ruim huis met 7 slaapkamers, bebost terrein en uitzicht op zee in St. Paul de Vence

Op zoek naar een huis dat boordevol mogelijkheden zit? Kijk dan eens naar dit 283m² grote huis in St. Paul de Vence, genesteld op een bebost perceel van 9524m². Hoewel het wat liefde en aandacht nodig heeft, heeft het veel te bieden.

Dit huis is 50 jaar geleden gebouwd en heeft charmante kenmerken zoals gewelfde plafonds en een enorme open haard die het hart van je nieuwe huis kan worden. Met 7 slaapkamers verspreid over 3 verdiepingen is er genoeg ruimte voor iedereen en eindeloos veel mogelijkheden om elke kamer naar je eigen smaak in te richten.

De locatie is een droom – weggestopt in de rust, heb je je eigen privé ontsnapping midden in de natuur. Het beboste land is perfect voor buitenliefhebbers en biedt een canvas voor je eigen paden en avonturen.

Stap naar buiten en je wordt begroet door een open uitzicht dat helemaal tot aan de zee reikt – een uitzicht dat dag na dag tot de verbeelding zal spreken. En als je in de stemming bent voor ontspanning, is er een zwembad voor een verfrissende duik en een overdekt terras waar je kunt ontspannen.

Gunstig gelegen op slechts 20 minuten van de luchthaven van Nice, ben je nooit te ver van de actie. Dit huis kan worden omgetoverd tot een unieke plek die jouw stijl en smaak weerspiegelt. Mis deze opwindende kans niet om het je eigen te maken!

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.420.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers7
  • Referentie1547317

Locatie

Dit object ligt in Saint-Paul-de-Vence (06570), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod