Advertentie publiceren

Villa met 360*C panoramisch zeezicht te Koop in Theoule-Sur-Mer

€ 39.000.000
Oppervlakte 1000 m²

REF 092021-002 Dit prachtige pand biedt een adembenemend 360 graden uitzicht op bijna de hele Franse Rivièra, met inbegrip van de baai van Cannes en uit naar zee, met de Alpen als achtergrond. Door zijn zeldzame en dominante positie, versmelt het eigendom met het landschap; en terwijl het 1000m2 aan interne leefruimte biedt, versmelt het unieke ontwerp en de architecure prachtig met het Esterel gebergte.

De villa heeft in totaal 13 slaapkamers, waarvan 6 ensuite, 4 onafhankelijke appartementen en personeelsaccommodatie met 3 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben hun eigen unieke stijl en het huis is zo ontworpen dat ze in verschillende delen van de villa liggen, om maximale privacy voor iedereen te garanderen. De belangrijkste woonkamer, met een aangrenzende bar en kantoor, leidt naar het uitzonderlijke bovenste terras, dat gebruikt kan worden om te ontspannen in de zon of om een hapje te eten. Vanaf dit terras heeft u direct toegang tot het terras beneden met zijn zwembad, de fitnessruimte en de prachtig ingerichte spa met een sauna, een hammam en een jacuzzi;

Rondom de villa liggen aangelegde tuinen van 24 hectare, met creatieve en kunstig ingerichte ruimtes die moeiteloos samengaan met de vormen van het huis en de rots waarop het is gebouwd. Verschillende ontspanningsruimten bieden een omgeving die ideaal is om optimaal van het mediterrane leven te genieten; van afgelegen plekjes in de tuin, tot grandioze ontvangstruimten met uitzicht op zee.

Een geavanceerd Duits beveiligingssysteem, een doordachte geïntegreerde airconditioning, een noodgenerator, 8 garages, diverse buitenparkeerplaatsen en een eigen benzinestation brengen dit eigendom tot een ongelooflijke standaard, ver boven het normale.

Dit prachtige huis is een fraai en zeer zeldzaam kunstwerk. Van de sierlijke ijzeren poort tot het smaakvolle ontwerp, het exquise uitzicht en de prachtige tuinen; dit pand geniet van een harmonieuze stroom, in totale vrede en rust, en laat absoluut niets te wensen over.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 39.000.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers13
  • Referentie769806

Locatie

Dit object ligt in Théoule-sur-Mer (06590), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod