Advertentie publiceren

Vlakbij Cannes, in Théoule sur Mer : Luxe woning aan het water te koop.

€ 15.950.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 6119 m²

Villa le Trident is een uitzonderlijk eigendom aan het water dat in 1925 door de beroemde Amerikaanse architect Barry Dierks voor zichzelf werd gebouwd. Als leider in de modernistische architectuur en een echte ster op zijn gebied, maakte hij van deze woning een waar laboratorium van stijl waar vele persoonlijkheden uit de kunst en de aristocratie passeerden, zoals Picasso, Somerset Maugham, Noël Coward of de hertog en hertogin van Windsor. De dominante ligging op het schiereiland van Théoule sur Mer op de punt van Esquillon, omgeven door de fabelachtige rode rotsen van de Estérel, geeft het een uniek en magisch panorama over de Middellandse Zee, van de baai van Cannes tot aan Kaap Roux. Het geniet van een perceel van 6.000 m² met zwembad en directe toegang tot een paradijselijk en ontoegankelijk strand.
1e VERDIEPING: – Hoofdslaapkamer – 2 slaapkamers met eigen badkamer BEGANE GROND: – Woonkamer, keuken – Woonkamer TUINNIVEAU: – 2 slaapkamers – Badkamer – Woonkamer en keuken
Conciërgewoning en garage voor 2 auto’s.

Deze luxe villa wordt u aangeboden door Côte d’Azur International Realty, uw expert in luxe onroerend goed aan de Côte d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 15.950.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Referentie1071753

Locatie

Dit object ligt in Théoule-sur-Mer (06590), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod