Advertentie publiceren

Zeldzame kans: Een kustvilla met panoramisch uitzicht op zee en privétoegang tot de Middellandse Zee.

€ 3.800.000
Oppervlakte 260 m²
Perceel 2264 m²
Aantal kamers 7 kamers

A16064 – Dit is een adembenemende stenen villa in een beveiligd domein met directe toegang tot een alkoofstrand aan de Middellandse Zee. Het heeft een overloopzwembad en elke kamer heeft en prachtig uitzicht op zee.
Het heeft 260 m2 woonruimte op drie verdiepingen, heeft een dubbele autogarage van 40 m2 en staat op een perceel van 2264 m2 grond. Het heeft vijf slaapkamers (allemaal met eigen badkamer), een woonkamer, aparte eetkamer en keuken. Er is ook een onafhankelijk studio-appartement dicht bij het zwembad.
De villa onderging onlangs een renovatie onder leiding van een architect met als resultaat een elegante hedendaagse uitstraling, naadloos gemengd met de traditionele architectuur en stenen muren.
De villa ligt 13 kilometer van de beroemde “Croisette” van Cannes en het Palais des Festivals, en 39 kilometer van Nice International Airport. Dit maakt het leven in deze villa tot een zeldzame kans – de kans om te leven in een afgelegen paradijs aan zee terwijl u geniet van de gunstige nabijheid van alles wat de Côte d’Azur te bieden heeft.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 3.800.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers6
 • Badkamers6
 • ReferentieUF-A16064

Locatie

Dit object ligt in Théoule-sur-Mer (06590), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod