Advertentie publiceren

Nieuwe appartementen met zeezicht in historisch Vence Côte d’Azur

€ 610.000
Oppervlakte 89 m²
Perceel 122 m²

Tussen land en zee, hoog boven het water, combineert dit project de rust en de schoonheid van de stad Vence. Als u een nieuwbouw appartement koopt in Vence, dan geniet u van een uitzonderlijk panorama en ongerepte natuur. Vence is een verstopt paradijs, dichtbij de ZuidFranse kust. De kleine straatjes en vele fonteinen geven de stad charme en authenticiteit.

In deze rustige omgeving, en op slechts 12 minuten van Cagnes-sur-Mer herkent u de ronde vormen van dit prachtige gebouw. Het is bijzonder dat vrijwel alle appartementen genieten van zeezicht en de groene heuvels rondom Vence; de beste combinatie denkbaar! Maak nu uw keuze uit 1 slaapkamer appartementen of een drieslaapkamer appartement met dakterras. Levering voorjaar 2023.

Nieuwe appartementen met zeezicht in historisch Vence Côte d’Azur

De gelukkigen met een appartement op de bovenste etage kunnen op het extra dakterras het hele jaar door genieten van het milde mediterrane klimaat en de Zuid Franse zon. Ideaal om te wonen (glasvezel kabel aanwezig) of als investering in een zonnige toekomst! Drie slaapkamers met dakterras en zeezicht in Vence voor 610.000 euro is een geweldige kans! Informeer ook naar een twee slaapkamer appartement voor 319.000 euro.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 610.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentiePROV-RR

Locatie

Dit object ligt in Tourrettes-sur-Loup (06140), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod