Huis verkopen

Villa - 5 slaapkamers - Tourrettes-sur-Loup - panoramisch zeezicht - terrassen

€ 1.500.000
Oppervlakte 692.21 m²

Deze prachtige villa in Tourrettes-Sur-Loup heeft vijf slaapkamers en een tuin, en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht en charmante terrassen. Zodra je binnenstapt, word je betoverd door de lichte en ruime woonkamer. Met zijn vijf slaapkamers, drie badkamers, twee aparte toiletten en een aparte keuken belooft deze woning een onvergetelijke ervaring. Bovendien beschikt het over twee buitenparkeerplaatsen, kelders en hutten, waardoor het nog aantrekkelijker wordt;
Niet ver van het vliegveld en de snelweg.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Tourrettes-sur-Loup

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1406322

Locatie

Dit object ligt in Tourrettes-sur-Loup (06140), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod