Huis verkopen
€ 2.495.000
Oppervlakte 240 m²
Perceel 1200 m²

Genesteld in Vence, aan de Chemin des Panoramas, biedt deze Belle Époque villa uit 1920 elegantie en charme op 250 m² en 3 verdiepingen. Met 4 slaapkamers compleet met badkamers, een royale keuken, een praktische garage en een retro bioscoopzaal is aan elk detail gedacht. De mediterrane tuin en het zwembad nodigen uit tot ontspanning, aangevuld met een ongeëvenaard uitzicht op de zee en de Côte d’Azur. Met DPE C in verbruik en A in uitstoot combineert het esthetiek en duurzaamheid.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.495.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1496394

Locatie

Dit object ligt in Tourrettes-sur-Loup (06140), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod