Huis verkopen
Oppervlakte 300 m²

Dicht bij Valbonne : Alleen agent, gelegen in een rustige, gewilde woonwijk, een prachtige villa die volledig is gerenoveerd volgens de hoogste standaard. Op het zuiden gelegen en met een prachtig, onbelemmerd uitzicht dankzij de dominante ligging;
Op de begane grond bevinden zich een grote woonkamer met open haard, een eetkamer, een aparte, luxueus ingerichte keuken en een gastensuite;
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Op het tuinniveau is er een grote master suite met een kleedkamer, badkamer en douche, een wijnkelder, een sauna met douche, een wasruimte, een thuisbioscoop met bar en een fitnessruimte.
Het huis ligt op een prachtig aangelegd terrein van 2500m2 met een verwarmd zwembad en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Informatie over de risico’s van deze woning vindt u op de website van Georgisques http://www.georisques.gouv.fr.

Meer toeristische informatie over Valbonne

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.950.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Referentie1128971

Locatie

Dit object ligt in Valbonne (06560), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod