Huis verkopen

VALBONNE Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

€ 529.000
Oppervlakte 69 m²

EEN NATUURLIJK PARADIJS
Welkom in de nieuwe residentie Valbonne, een natuurlijk paradijs dat een verzameling appartementen biedt, variërend van studio’s tot duplexen met 4 kamers, met royale buitenruimtes en een adembenemend uitzicht op de omringende natuur. Hier ontdekt u een leefomgeving die zich onderscheidt door harmonie met de natuur.

SOPHIA-ANTIPOLIS: EEN PLAATS VAN CONVERGENTIE
Deze residentie is ideaal gelegen in het hart van Sophia-Antipolis, een plek van convergentie waar de natuur harmonieus samengaat met het werk. In deze unieke omgeving verwelkomt een prachtig zwembad u voor uw momenten van ontspanning of uw lunchpauze, en biedt zo een ware oase midden in uw werkdag.

VALBONNE Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

EEN HABITAT DICHT BIJ HET LEVEN EN MILIEUVRIENDELIJK
De nieuwe residentie Valbonne belooft een nieuw tijdperk te openen voor Sophia Antipolis, door een nieuwe habitat aan te bieden die dicht bij levende wezens staat en respectvol is voor het milieu. Hier is de relatie tussen uw woonruimte en uw werkplek zacht en vredig, wat een uniek evenwicht biedt als onderdeel van deze innovatieve gemeenschap.

Kortom, de nieuwe residentie Sophia Antipolis biedt u veel meer dan een woonplaats; het vertegenwoordigt een echte kans om in harmonie met de natuur te leven en tegelijkertijd verbonden te blijven met een belangrijk innovatiecentrum. Ontdek een nieuwe levenskunst in Sophia-Antipolis, waar rust en respect voor de omgeving centraal staan ​​in de woonervaring.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 529.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-902-44003

Locatie

Dit object ligt in Valbonne (06560), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod