Huis verkopen

VALBONNE Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 295.000
Oppervlakte 37 m²

EEN MIDDELLANDSE ZEE-PARADIJS
Gelegen in een populaire wijk, onthult deze nieuwe residentie vlakbij het centrum haar charmes in een gewilde, rustige en groene omgeving. Valbonne is een stad die betovert met zijn serene sfeer, omgeven door weelderige vegetatie. Het belichaamt perfect de mediterrane levenskunst.

RUIME BUITENRUIMTEN
De appartementen op de begane grond van deze nieuwe residentie in Valbonne nodigen u uit om te genieten van uitgestrekte tuinen en bieden royale buitenruimte voor ontspanning en gezelligheid. Voor degenen die de voorkeur geven aan een panoramisch uitzicht, bieden de appartementen op de bovenste verdieping dubbele hoogtes en ruime terrassen. U zult ten volle kunnen genieten van het mediterrane klimaat en het buitenleven.

VALBONNE Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

EEN LOCATIE NAAR KEUZE
Ontdek deze nieuwe residentie, ideaal gelegen nabij het centrum van Valbonne. Het biedt een scala aan appartementen, van 2 tot 5 kamers, waarvan sommige maisonnettes zijn. U bevindt zich op een steenworp afstand van het levendige hart van Valbonne, waar voorzieningen, winkels en culturele activiteiten in overvloed aanwezig zijn.

Kortom, deze nieuwe residentie nabij het centrum van Valbonne is de belichaming van de mediterrane levensstijl. Het biedt u de rust van een gewilde buurt, royale buitenruimtes en de nabijheid van de charmes van het stadscentrum. Mis de kans niet om de mediterrane droom in Valbonne te beleven.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 295.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-898-43186

Locatie

Dit object ligt in Valbonne (06560), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod