Advertentie publiceren

Gerenoveerde Bastide met uitzicht op zee

€ 3.950.000

Smaakvol gerestaureerde bastide uit de 18e eeuw op een prive-landgoed van bijna 6000sqm.This Zuid / Zuid-west georiënteerd pand heeft een open panoramisch uitzicht op het omliggende platteland en de zee en Cap d’Antibes. Het is veilig, zeer prive met geen viz een viz in een rustige omgeving op een groot verhoogd perceel (>5700sqm) van grond beplant met volwassen boomgaarden van citrus en andere mediterrane bomen.

Er zijn 2 kleine individuele panden op het land die kunnen worden gerestaureerd met vele mogelijke toepassingen, waaronder gastenverblijf of kunstatelier.

Het zwembad is beschut, prive, met panoramisch uitzicht op zee.De villa is op 2 niveaus, op de bovenste verdieping keuken, eetkamer, woonkamer en 3 ensuite slaapkamers (2 master suites).

Er zijn meerdere terrassen met volgroeide planten en bloembedden die perfect communiceren met het interieur. Het uitzicht op zee kan worden gewaardeerd vanuit alle kamers. Op de benedenverdieping zijn er 2 onafhankelijke gastensuites met ensuite badkamers. De bastide is professioneel gerestaureerd (nieuw dak) en de volgroeide tuinen zijn goed onderhouden, maar er zijn vele mogelijkheden om dit pand verder te verbeteren. Het is zeldzaam om zo’n groot stuk grond te vinden dicht bij de kust, Antibes (20 minuten), Cannes (15 minuten), Golfe Juan (minuten) en de luchthaven (25 minuten).

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.950.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie949586

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod