Advertentie publiceren

Zonnig en nieuw: appartementen te koop in Golfe Juan

€ 369.000
Oppervlakte 60 m²
Perceel 12 m²

Golfe Juan is een heerlijk écht vakantiedorp; wie hier een tweede huis koopt, weet als geen ander dat je onder de spoorlijn door zo naar het mooiste zandstrand van de Côte d’Azur wandelt. En de restaurants aan de boulevard of de gezellige haven zijn altijd dichtbij. Golfe Juan heeft een gezellig centrum dat ieder jaar veel vaste toeristen kent.

Zonnig en nieuw: appartementen te koop in Golfe Juan

In Golfe Juan wordt gestart met de bouw van een nieuw laagbouw nieuw project met zwembad. Een strakke vormgeving, een heerlijk zwembad en de keuze uit 29 verschillende appartementen nodigen nu al uit om in Golfe Juan te komen kijken. En de ligging is perfect; net ver genoeg van de spoorlijn en toch niet te ver van het strand;  het is slechts 100 meter! U koopt al een kleine studio van 24 m2 voor 138.000 tot aan een ruim 3 slaapkamer appartement voor 515.000 euro.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 369.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieGF-TAM

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod