Huis verkopen

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan, Côte d’Azur

€ 649.000
Oppervlakte 48 m²
Perceel 11 m²

Een tweede huis direct aan het witte zandstrand van Golfe Juan is slechts voorbehouden aan enkele gelukkigen die deze advertentie als eerste zagen. Intieme nieuwbouw van slechts 9 appartementen met beveiligde ondergrondse parkeergarage. Stelt u zich eens voor dat u iedere ochtend wakker wordt met de zonsopgang over de Middellandse zee. En in slaap valt met het ruizen van de golven. Wie in Golfe Juan een nieuwbouw appartement zoekt op een unieke locatie, moet hier snel komen kijken.

De nieuwe appartementen aan strand met tuin of als duplex met terras bieden uiteraard uitzicht op de haven en de gezelligheid waar Golfe Juan bekend om staat. De ligging van Golfe Juan, tussen Juan les Pins en Cannes is perfect. U bent zo in Cannes Palm Beach en op de beroemde Croisette. Golfe Juan heeft een eigen treinstation waardoor u ook snel in Antibes, Nice, Monaco of Italië bent. Golfe Juan is daarom een mooie centrale locatie.

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan

De negen appartementen zijn allen voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, een volledig ingerichte keuken (een uitzondering!) en een topklasse afwerking onder architectuur. Afhankelijk van de keuze heeft u de beschikking over een tuin of een terras met uitzicht op het strand en de zee. Aan het privilege om zo dicht op het strand te kunnen wonen hangen deze prijskaartjes:

1 slaapkamer met tuin vanaf 529.000 € incl ondergrondse parkeerplaats

1 slaapkamer duplex vanaf 629.000 € incl dubbele ondergrondse garagebox

Bezichtiging op afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 649.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieANT-GFB

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod