Advertentie publiceren

Object met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 1.175.000
Oppervlakte 180 m²
Aantal kamers 6 kamers

Deze prachtige villa in Golf Juan heeft strand, haven en winkels op enkele minuten loopafstand. De villa ligt in de stad, maar heeft een tuin die groot genoeg is voor een zwembad. De villa is privé en toch gunstig gelegen.

Hoge plafonds, balken en grote ramen geven zowel karakter als licht aan het pand dat dateert uit het begin van de 20e eeuw. Een gezellige woonkamer met open haard leidt naar een groot eetterras, perfect voor entertainment.

Op tuinniveau vindt u een moderne keuken geschikt voor een chef-kok met bijkeuken en wasruimte. Deze leidt naar het overdekte terras – een ideale plek om schaduw te vinden in de zomermaanden en ’s avonds te entertainen, compleet met bar.

Op de bovenste twee niveaus zijn er drie ruime slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met toilet en een familiebadkamer. Op het laagste niveau zijn 2 extra slaapkamers die ook gebruikt kunnen worden als kantoor/ televisiekamer.

De vlakke tuin en het zwembad liggen op het zuiden. Een karaktervolle woning klaar voor zijn nieuwe eigenaar!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.175.000
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Referentie7425288

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod