Advertentie publiceren

VALLAURIS Nieuwbouw appartment kopen Zuid Frankrijk T2

€ 312.000
Oppervlakte 37 m²

Vallauris-Golfe Juan, genesteld tussen Cannes en Antibes, zeer dicht bij Sophia Antipolis, Europa’s toonaangevende technologiepark, profiteert van een strategische positie. Badplaats en pottenbakkershoofdstad, op slechts een uur van skigebieden,
de stad van Picasso combineert vele troeven…

VALLAURIS Nieuwbouw appartment kopen Zuid Frankrijk T2

Het is hier dat het gebouw van dit rehabilitatieprogramma van Vallauris werd gebouwd in de jaren 1950, als eerbetoon aan de rozen die het meest werden gewaardeerd door parfumeurs uit Grasse.
Dit hypercentrische gebouw krijgt een nieuw leven met de degradatie tot tien high-end appartementen.
Dit revalidatieprogramma in de buurt van Sophia Antipolis heeft veel voordelen: aan de voet van winkels en diensten, in het hart van een bloeiende werkgelegenheidspool, niet ver van de stranden van de Rivièra en op het kruispunt van wereldberoemde steden.

De residentie wordt volledig gerestaureerd zodat elk appartement zoveel mogelijk profiteert van natuurlijk licht.

Het presenteert 2-kamer doorgaande appartementen, uitkomend op terrassen op het zuiden met solarium, zonder verlies van ruimte en zonder vis-à-vis of overlast.

In het hypercentrum, met uitzicht op een met bomen omzoomd en schaduwrijk plein, typisch voor mediterrane steden, komt dit intieme rehabilitatieprogramma in Vallauris in aanmerking voor de regeling voor landtekorten en garandeert het een uitstekende winstgevendheid in LMNP.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 312.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-916-43468

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod