Huis verkopen
€ 3.500.000

Uw internationale Côte d’Azur onroerend goed platform stelt u in het hart van een zeer gewilde prive-domein van Cannes Californie, met een prachtig aangelegd park, twee zwembaden, een tennisbaan, en een bewaker 24/24, ruime villa van 360 m ² met mooi uitzicht op zee en een eigen terras Van 80 m2, verkocht met 2 garages gesloten. Het biedt twee grote woonkamers, een open ingerichte keuken en een tweede onafhankelijke keuken, 5 slaapkamers en 5 badkamers, evenals een sauna en jacuzzi. Volledig gerenoveerd, het huis biedt hoogwaardige materialen en high-end apparatuur.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Vallauris

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1434265

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod