Huis verkopen

VALLAURIS Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 252.500
Oppervlakte 37 m²

EEN STRATEGISCHE LOCATIE IN VALLAURIS-GOLFE JUAN
Kom en ontdek het uitzonderlijke rehabilitatieprogramma van Vallauris, gelegen tussen de beroemde steden Cannes en Antibes, in de directe omgeving van Sophia Antipolis, het eerste technologiepark van Europa. Deze badplaats, ook bekend om zijn aardewerk, is een mediterraan juweel op slechts een uur van de skigebieden. Welkom in de stad van Picasso, waar elke straathoek zijn unieke charme onthult.

EEN NIEUWE ADEM VOOR EEN HISTORISCH GEBOUW
In het hart van Vallauris transformeert dit rehabilitatieprogramma van Vallauris een gebouw uit de jaren vijftig, een eerbetoon aan de rozen die door parfumeurs uit Grasse worden gewaardeerd, in tien luxe appartementen. U zult verleid worden door dit unieke adres, gelegen aan de voet van winkels en diensten, in het hart van een regio die bloeit met banen, op een steenworp afstand van de stranden van de Côte d’Azur en op het kruispunt van wereldberoemde steden.

VALLAURIS Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING
Kies voor een vredig leven in dit rehabilitatieprogramma in Vallauris, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Leef uit het zicht, terwijl u geniet van een privésolarium, gelegen op het zuiden, ontworpen voor uw plezier, waardoor privézonnige terrassen ontstaan. Profiteer van deze hoek van het paradijs voor onvergetelijke momenten van ontspanning. Een totale rehabilitatie voor een uitzonderlijke leefomgeving wacht op u.

ALLIANTIE VAN SMAAK EN DUURZAAMHEID
Deze residentie belichaamt de perfecte combinatie tussen goede smaak en duurzaamheid, met het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, van vloeren tot schrijnwerk, elektriciteit en sanitair.

LICHT EN PRIVACY IN EEN MEDITERRANE OMGEVING
De residentie zal volledig worden gerestaureerd om het natuurlijke licht in elk appartement te maximaliseren. Deze tweekameraccommodaties zijn tweepersoonskamers en komen uit op terrassen op het zuiden met solarium en bieden totale privacy zonder uitzicht of overlast.

HOOGWAARDIGE APPARTEMENTEN
Elk appartement beschikt over eiken parketvloeren, op maat gemaakte opslagruimtes om de ruimte te optimaliseren, een uitgeruste keuken, een luxe badkamer, een videofoon voor beveiligde toegang en airconditioning voor uw comfort.
Mis deze zeldzame kans op de huurmarkt niet, met deze twee high-end kamers zonder equivalent.

EEN WINSTGEVENDE INVESTERING DIE IN AANMERKING KOMT VOOR HET GRONDTEKORT
In het stadscentrum, met uitzicht op een met bomen omzoomd plein dat typisch is voor mediterrane steden, komt dit rehabilitatieprogramma van Vallauris in aanmerking voor het landtekortsysteem, wat een uitstekende winstgevendheid in LMNP garandeert. Een unieke kans voor beleggers die rendement en rijkdom willen combineren.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 252.500
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-916-43473

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod