Huis verkopen

GOLFE-JUAN Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 484.000
Oppervlakte 65 m²

Golf Juan: tussen land en zee

EEN ZEERESORT OP EEN BEVOORRECHTE LOCATIE
Gelegen tussen land en zee, bestaat de stad Vallauris Golfe Juan uit twee steden op 3 km van elkaar: Vallauris, gelegen in het binnenland, en Golfe Juan, een charmante badplaats aan zee.Dit nieuwe programma in Golfe Juan profiteert van een bevoorrechte locatie in het hart van deze regio, omringd door prestigieuze steden als Cannes, Antibes en Mougins. Bovendien ligt het vlakbij het technologiepark Sophia Antipolis, waardoor het een ideale setting is om aan de Côte d’Azur te wonen en te werken.

GEMAKKELIJKE TOEGANG TOT ALLE VOORZIENINGEN
Dit nieuwe programma in de baai van Golfe Juan is strategisch gelegen dichtbij alle voorzieningen. Het stadscentrum en vele diensten zijn gemakkelijk bereikbaar en zorgen voor het meest praktische dagelijkse leven. Bovendien ligt de toegang tot het strand op slechts 2 km lopen, waardoor bewoners gemakkelijk van de geneugten van de zee kunnen genieten.

GOLFE-JUAN Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

EEN IDEALE LEEFOMGEVING
Het nieuwe Golfe Juan-programma is ontworpen om een ​​ideale leefomgeving te bieden. Het heeft een prachtig zwembad en een aangelegd park voor momenten van ontspanning en vrije tijd met familie of vrienden. De appartementen, variërend van studio’s tot 5 kamers, zijn uitgerust met terrassen of balkons om optimaal te profiteren van het mediterrane klimaat.

VREDE DICHTBIJ ANTIBES EN DE STRANDEN
De nieuwe 2- en 3-kameraccommodaties, sommige met alkoof, zijn perfect ontworpen om een ​​pied-à-terre aan de Côte d’Azur te bieden. Elk van hen wordt uitgebreid met een terras of een privétuin, zodat u optimaal van de zuidelijke zon kunt genieten. Voor meer rust en stilte is de residentie volledig autovrij, met een ondergrondse parkeergarage voor een rustige buitenruimte. Toekomstige eigenaren zullen ook toegang hebben tot het zwembadgedeelte om af te koelen en te ontspannen.

GOLFE JUAN: EEN KEUZELOCATIE
Golfe Juan is een badplaats, ideaal gelegen tussen Cannes en Nice, dichtbij Antibes Juan-les-Pins. Deze toplocatie biedt snelle toegang tot snelwegen, stranden, winkels en vele bezienswaardigheden. Wacht niet langer met het ontdekken van dit nieuwe programma in Golfe Juan, want de bouw begint binnenkort! Dit is de perfecte gelegenheid om het mediterrane leven van je dromen te leiden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 484.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-871-42626

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod