Huis verkopen

Charmante villa op de heuvel van Villefranche Sur Mer

€ 7.500.000
Oppervlakte 400 m²

Prachtige villa op de hoogten van Villefranche-sur-Mer, met panoramisch uitzicht op zee over het schiereiland van Saint Jean Cap Ferrat en de fascinerende baai van Villefranche.

Het huis, onlangs gerenoveerd, is gastvrij en elegant, gerenoveerd met de beste afwerkingen en apparatuur. Het is verdeeld over 400m2 en gelegen op een vlakke tuin van 1560m2.

Op de begane grond, een royale woonkamer, uitkomend op een terras op het zuiden. Op de eerste verdieping, 4 slaapkamers, waarvan 3 met en-suite douche. Op de benedenverdieping zorgen een biljartkamer en een sauna voor een heerlijke ontspanningsruimte.
De vlakke tuin is beplant met olijfbomen, palmbomen en mediterrane soorten en biedt een rustige ruimte om momenten te delen met familie en vrienden, terwijl het verwarmde zout zwembad een verfrissend intermezzo biedt, onder de zon van de Riviera.

Bij het huis hoort ook een aparte studio voor de conciërge, een garage voor 2-3 auto’s en een parkeerplaats voor 3 auto’s op het omheinde terrein.
Een must-see!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 7.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie941517

Locatie

Dit object ligt in Villefranche-sur-Mer (06230), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod