Huis verkopen
€ 2.650.000
Oppervlakte 91 m²

Gelegen in het hart van Saint-Jean-Cap-Ferrat in absolute rust en op loopafstand van het dorp, uitzonderlijke woning op de bovenste verdieping van ongeveer 91 m², ingericht door een architect, handig spelend met materialen en genietend van een uitzonderlijk panorama op de zee. De verfijnde decoratie, de volumes, de hoge plafonds maken van deze plek een echte oase van rust. Een collectieve parkeerplaats en een grote kelder maken dit uitzonderlijke penthouse compleet.

Alle apparatuur in het penthouse is van topmerken, zoals:
Ralph Lauren, Bang & Olufsen, Sonos, Thermor, Farrow & Ball.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.650.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1433531

Locatie

Dit object ligt in Villefranche-sur-Mer (06230), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod