Huis verkopen

VILLEFRANCHE-SUR-MER Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T5

€ 1.684.469
Oppervlakte 119 m²

Ontdek een uniek rehabilitatieprogramma, dat in aanmerking komt voor het landtekort! Dit uitzonderlijke vastgoedproject is gelegen in het hart van een bevoorrechte locatie, in de bosrijke heuvels van Villefranche, en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Een bewaard gebleven natuurlijke omgeving
Deze residentie, genesteld in een bosrijke omgeving, profiteert van een behouden natuurlijke omgeving en biedt haar bewoners rust en sereniteit. Het panoramische uitzicht op de zee voegt een vleugje prestige toe aan deze uitzonderlijke plek.

VILLEFRANCHE-SUR-MER Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T5

Een rehabilitatie van huizen tot premium villa’s
Dit programma voorziet in de renovatie van bestaande huizen om er luxe villa’s van te maken. Door het karakter van het oude te combineren met moderne, hoogwaardige afwerkingen, zal elke villa worden ontworpen om de bewoners optimaal wooncomfort te bieden.

Comfortabel wonen, dichtbij alle voorzieningen
Als hoofd- of tweede woning biedt dit project afgelegen wooncomfort, ideaal om uw batterijen op te laden ver weg van de drukte van de stad. Hoewel het in een rustige omgeving ligt, profiteert het van de nabijheid van de vele bezienswaardigheden van de stad Villefranche-sur-Mer, zoals de winkels, restaurants en stranden.

Mis de kans niet om te wonen of te investeren in dit programma om huizen te rehabiliteren tot uitzonderlijke villa’s in Villefranche-sur-Mer!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.684.469
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • Referentiemil-CIP-1005-45631

Locatie

Dit object ligt in Villefranche-sur-Mer (06230), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod