Advertentie publiceren

Nieuw appartement met zwembad aan zee Villeneuve Loubet

€ 385.000
Oppervlakte 62 m²
Perceel 17 m²
DIT PROJECT IS GEHEEL UITVERKOCHT.
INFORMEER NAAR NIEUWE WONINGEN EN RESERVEER OP TIJD!
Villeneuve-Loubet is hip en hot, helemaal na de komst van een 4 sterren strandhotel en een zeer luxe residentie op het strand.  Meer projectontwikkelaars grijpen hun de kans om iets moois en moderns te bouwen. Want dat is wel de voorwaarde voor nieuwbouw in Villeneuve Loubet. De Marina Baie des Anges (de 4 grote gebouwen in de vorm van schepen) vormt al een opvallend stuk architectonisch erfgoed, dus het mag niet uit de toon vallen.

Nieuw appartement met zwembad aan zee Villeneuve Loubet

Deze nieuwbouw in Villeneuve Loubet biedt u de haven, het strand en alle voorzieningen op loopafstand. Genieten dus van het zwembad, een prachtige mediterrane gemeenschappelijke tuin, uitzicht op zee en uitzicht op de bergen van het achterland voor enkele nieuwe appartementen.
De bushalte naar Nice of Antibes vindt u aan de voet van deze nieuwe residentie, het treinstation op 550 m afstand. De nieuwbouw in Villeneuve Loubet ligt op slechts 5 km van Antibes-Juan-les-Pins en 10 km van de legendarische Promenade des Anglais in Nice.

Investeer in een nieuw appartement in Villeneuve-Loubet!

Dit kleine stadje tussen cagnes sur Mer en Antibes geniet van een bevoorrechte locatie aan de Franse Rivièra en combineert op harmonieuze wijze twee verschillende sferen. Aan zee, waar de golven onvermoeibaar flirten met de 4 km stranden, geniet u van het exquise gevoel van een strand resort het hele jaar door. Hier kunt u iedere avond ergens anders uit eten; aan het strand of  aan de kades met restaurants van de jachthaven Baie des Anges.
Aan de landzijde komt het middeleeuwse dorp vredig tot leven rond zijn kleine winkels en markten onder de welwillende blik van het versterkte kasteel. Twee grote natuurparken; Rives du Loup en Vaugrenier zijn populair bij zowel atleten als gezinnen. In het Middeleeuwse centrum vindt u heerlijke restaurants en gezellige winkeltjes.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 385.000
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieHM-LNC

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod