Huis verkopen

Villeneuve Loubet nieuw appartement met zwembad op dak en zeezicht

€ 1.060.000
Oppervlakte 92 m²
Perceel 80 + 27 m²

Villeneuve-Loubet is ideaal gelegen tussen Nice en Antibes en biedt alle charmes van Zuid-Frankrijk. Van het middeleeuwse dorp tot de nieuwe stad die zich uitstrekt tot aan de haven; Villeneuve Loubet profiteert van 300 dagen zon per jaar met op de achtergrond de azuurblauwe lucht en de zee en het groen van de bergen. Vanaf uw tweede woning in Zuid Frankrijk is het slechts twaalf minuten lopen naar de stranden en u haalt verse croissants binnen 5 minuten. Dit is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie.

Villeneuve Loubet nieuwe appartementen met zwembad op dak en zeezicht

In een woonwijk nabij het natuurpark Vaugrenier en op enkele minuten van de zee, biedt deze nieuwe residentie een ongeëvenaarde levenskwaliteit, dicht bij winkels en openbaar vervoer. Geniet van een zwembad van 7 x 10 meter, terrassen, tuinen en enkele privé-dakterrassen. Deze nieuwe ontwikkeling aan de Franse Rivièra combineert elegantie, rust en eersteklas services.

Met eigentijdse architectuur biedt het gebouw drie niveaus, 56 appartementen, 2 tot 4 kamers en ruime woonruimtes. Uitzicht op zee voor de bovenste verdiepingen en enkele appartementen op de eerste verdieping. De accommodaties profiteren allemaal van buiten- en ondergrondse parkeergelegenheid.
Neem contact met ons op om dit unieke project te ontdekken!

Prijzen

Een slaapkamer appartement vanaf 280.000 euro

Tweekamerappartementen vanaf 410.000 euro

Enkele driekamerappartementen met dakterras voor het beste zeezicht zijn beschikbaar voor 1.060.000 euro incl 2 garageboxen en een cave.

Kent u Villeneuve Loubet?

Villeneuve Loubet is het meest gemiste dorp aan de Cote d’Azur. Mensen die in Nice aankomen, gaan meteen naar Antibes of Cannes en passeren deze middeleeuwse stad met zoveel te bieden.

Wat is er te doen in Villeneuve-Loubet? Het Escoffier Culinary Art Museum is het enige Franse museum gewijd aan de Franse gastronomie en culinaire kunst. Gebouwd in de geboorteplaats van Auguste Escoffier, toont het zijn schatten van meer dan 300 m²: gebruiksvoorwerpen, menu’s, getuigenissen en tijdelijke tentoonstellingen.

Het Museum voor Geschiedenis en Kunst van het Oude Dorp biedt dankzij vele interessante voorwerpen een unieke collectie gewijd aan de geschiedenis van het Franse leger in de 20e eeuw.

La Maïoun deï Granouie is het lokale geschiedenismuseum van de stad dat op authentieke en tedere wijze de levenswijzen van weleer vertelt.

Ook kunt u heerlijk wandelen of fietsen naar Marina Baie des Anges: een gezellige boulevard voor voetgangers en fietsers langs de jachthaven. Hier bent u omringd door 4 gebouwen in de vorm van schepen.

Het Provençaalse dorp biedt een sfeervolle wandeling door de steegjes van de authentieke binnenstad. Passeer prachtige oude deuren in smalle straatjes vol geschiedenis. De kerk ligt aan een mooi en rustig plein waar u een overzicht van de stad kunt bewonderen.

De boulevard aan zee is alleen bekend bij de lokale bevolking die hun dagelijkse feest op het strand viert. Er zijn verschillende restaurants en watersportactiviteiten te boeken. Vanaf dit strand heeft u uitzicht op de baai van Nice en de Cap d’Antibes. Villeneuve-Loubet profiteert van een kustlijn van 5 km, waarvan 4 stranden. Het zandstrand van Loup Beach is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

In Park Vaugrenier kunt u urenlang rennen, fietsen of wandelen met de hond op tal van paden, grote aangelegde weilanden, speeltuinen voor kinderen en een sportparcours. Dit bos is perfect om alleen of met het gezin op pad te gaan. Twee observatoria bieden aan om een ​​uitzonderlijke natuurlijke biotoop te bestuderen die een natuurlijke zoetwatervijver beschermt.

Het park Rives du Loup is een stadspark dat drie gemeenten raakt, waaronder Villeneuve-Loubet. Hier ontdekt u toegangspaden en picknickplaatsen langs de rivier du Loup.

Villeneuve Loubet biedt verder een geweldige paardenmanege en het avonturengebied Canyon Forest. Om toegang te krijgen tot activiteiten zoals boomklimmen of lasergamen in de buitenlucht, moet u een wandeling van 2,5 km maken van de receptie naar het park, langs de rivier Le Loup. Toegang is alleen mogelijk te voet (30 minuten) of met de fiets (10 minuten). Villeneuve Loubet zit vol avontuur!

 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.060.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieCAL-VIN

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod