Huis verkopen

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw huizen te koop Cote d’azur T4

€ 995.000
Oppervlakte 85 m²

Ideaal gelegen tussen Nice en Antibes, biedt Villeneuve-Loubet alle charmes van Zuid-Frankrijk.
Van het middeleeuwse dorp tot de nieuwe stad die zich uitstrekt tot aan de haven, profiteert de stad van 300 dagen zon per jaar met als achtergrond de azuurblauwe lucht en de zee en het groen van de bergen. Op minder dan 10 km van Sophia Antipolis sta je aan de poort van een dynamische werkgelegenheidspool (2.230 bedrijven).
Tussen werk en vakantie is Villeneuve-Loubet de perfecte plek voor een nieuw stukje leven.

In een woonwijk in de buurt van het natuurpark Vaugrenier en op enkele minuten van de zee, biedt dit nieuwe programma in Villeneuve-Loubet u een ongeëvenaarde levenskwaliteit, dicht bij winkels en openbaar vervoer.

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw huizen te koop Cote d’azur T4

Met zijn zwembad, dakterrassen, terrassen, tuinen en enkele privésolaria combineert het programma dicht bij de stranden elegantie, rust en hoogwaardige diensten.

Met een eigentijdse architectuur biedt het gebouw drie niveaus, 56 appartementen, van 2 tot 4 kamers, met ruime leefruimtes, waarvan sommige met uitzicht op zee.

De accommodaties in het nieuwe Villeneuve Loubet-programma profiteren allemaal van exterieurs en een ondergrondse parkeergarage.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 995.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-844-41880

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod