Advertentie publiceren

VILLENEUVE LOUBET nieuwbouw woning met zwembad

€ 225.500
Oppervlakte 32 m²

Aan de Côte d’Azur, genesteld op een voorgebergte omringd door parasoldennen, met aan de horizon het blauw van de Middellandse Zee, ontdekt u deze nieuwe prestatie:

Gelegen op een voorgebergte, te midden van weelderig groen, ligt deze nieuwe residentie in Villeneuve Loubet aan het einde van een kleine, met bomen omzoomde doodlopende weg, die een ongeëvenaarde levenskwaliteit biedt.
Hier staat de rust van de bewoners voorop. Het dagelijkse leven wordt gedeeld tussen vademen in het zwembad van het landgoed, intiem zonnebaden op het loggia-terras of momenten van ontspanning thuis…

VILLENEUVE LOUBET nieuwbouw woning met zwembad

Volledig gericht op het welzijn van zijn bewoners, is deze nieuwe residentie in Villeneuve Loubet een bubbel in het hart van de stad.
Omringd door de natuur voor een gevoel van absolute rust, blijft de residentie dicht bij alles.

Behalve dat het op slechts 900 meter van het strand ligt, biedt het de inwoners van dit betoverde gebied een gemakkelijk en aangenaam dagelijks leven.

De nieuwe residentie Villeneuve Loubet omvat slechts 58 appartementen, van appartementen met één tot twee slaapkamers, waarbij ruimte het sleutelwoord is: ruime accommodatie met echte woonkamers, uitgebreid met royale exterieurs (privétuinen, balkons, terrassen, enz.). Allemaal aangevuld met een ontspanningsruimte met een zwembad met uitzicht op de omliggende vegetatie, in volledige privacy.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 225.500
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-917-43502

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod