Huis verkopen

VILLENEUVE-LOUBET nieuw eigendom te koop T3 Cote Azur

€ 540.100
Oppervlakte 79 m²

Aan de Côte d’Azur, genesteld op een voorgebergte omringd door parasoldennen, met het blauw van de Middellandse Zee aan de horizon, ontdek je deze nieuwe prestatie:

Deze nieuwe residentie in Villeneuve Loubet ligt op een voorgebergte, te midden van weelderig groen, aan het einde van een kleine doodlopende weg met bomen, en biedt een ongeëvenaarde levenskwaliteit.
De rust van de bewoners is hier een prioriteit. Het dagelijks leven wordt verdeeld tussen een duik in het zwembad van het landgoed, intiem zonnebaden op het terras van de loggia of momenten van ontspanning thuis…

VILLENEUVE-LOUBET nieuw eigendom te koop T3 Cote Azur

Deze nieuwe residentie in Villeneuve Loubet is volledig gericht op het welzijn van de bewoners en is een luchtbel in het hart van de stad.
Omgeven door de natuur voor een gevoel van absolute rust, blijft de residentie dicht bij alles.

Naast de ligging op slechts 900 meter van het strand, biedt het de bewoners van dit betoverende gebied een gemakkelijk en aangenaam dagelijks leven.

De nieuwe Villeneuve Loubet residentie bestaat uit slechts 58 appartementen, van een- tot tweekamerappartementen, waar het sleutelwoord ruimte is: ruime accommodatie met echte woonkamers, uitgebreid met royale exterieurs (privétuinen, balkons, terrassen, enz.). Dit alles wordt aangevuld door een ontspanningsruimte met een zwembad dat uitzicht biedt op de omringende vegetatie, in volledige privacy.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 540.100
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers2
  • Referentie1469517

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod