Huis verkopen

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 310.900
Oppervlakte 46 m²

EEN TOEVLUCHT VAN SERENITEIT
Gelegen aan de prachtige Côte d’Azur, biedt dit nieuwbouwproject een uitzonderlijke leefomgeving. Gelegen op een voorgebergte, omringd door parasoldennen en met de Middellandse Zee aan de horizon, ligt deze nieuwe residentie op 900 m van de stranden aan de voet van een kleine, bosrijke doodlopende straat, wat een ongeëvenaarde levenskwaliteit garandeert. Hier is de rust van de bewoners een absolute prioriteit en is het dagelijks leven verdeeld tussen zwemmen in het zwembad van het landgoed, intiem zonnebaden op de loggia-terrassen en momenten van ontspanning thuis.

EEN OASE VAN WELZIJN
Volledig gericht op het welzijn van haar bewoners, is deze nieuwe residentie in Villeneuve-Loubet een ware oase van rust in het hart van de stad. Omringd door groen voor absolute rust, blijft de residentie dicht bij alle voorzieningen. Bovendien is het ideaal gelegen op slechts 900 meter van het strand en biedt het de bewoners een praktisch en aangenaam dagelijks leven.

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

RUIME EN LICHTE ACCOMMODATIE
De nieuwe residentie Villeneuve-Loubet telt slechts 58 eenheden, variërend van T1 tot T3, waarbij ruimte cruciaal is. Bewoners profiteren van ruime accommodatie met echte woonkamers, uitgebreid met royale buitenruimtes zoals privétuinen, balkons en terrassen. Daarnaast biedt een ontspanningsruimte met zwembad een rustgevend uitzicht op de omliggende vegetatie, waardoor totale privacy wordt gegarandeerd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze uitzonderlijke kans om in een nieuwe residentie op 900 m van de stranden te wonen. Dit is een kans die u niet mag missen om te genieten van de mediterrane levenskunst in Cannes.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 310.900
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-917-43515

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod