Huis verkopen

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 420.000
Oppervlakte 65 m²

ONTDEK DE ZOETHEID VAN HET WONEN IN VILLENEUVE-LOUBET
Villeneuve-Loubet, ideaal gelegen tussen Nice en Antibes, belichaamt perfect de charmes van Zuid-Frankrijk. Van het middeleeuwse dorp tot de nieuwe stad die zich uitstrekt tot aan de haven, deze stad profiteert van 300 dagen zon per jaar en biedt een uitzonderlijke leefomgeving tussen het blauw van de lucht en de zee, evenals het groen van de omliggende bergen. Op minder dan 10 km van Sophia Antipolis, een dynamisch economisch centrum met 2.230 bedrijven, opent Villeneuve-Loubet de deuren naar een evenwichtig leven tussen professionele activiteiten en momenten van ontspanning.

EEN UITZONDERLIJKE LEVENSKWALITEIT
Gelegen in een woonwijk vlakbij het natuurpark Vaugrenier en op een paar minuten van de zee, belooft het nieuwe Villeneuve-Loubet-programma u een uitzonderlijke levenskwaliteit. U bevindt zich op een steenworp afstand van winkels en openbaar vervoer voor een vereenvoudigd dagelijks leven. Daarnaast biedt de residentie een zwembad, daken, terrassen, tuinen en zelfs enkele privésolariums. Al deze voorzieningen combineren elegantie, rust en hoogwaardige diensten om aan al uw behoeften te voldoen.

VILLENEUVE-LOUBET Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR EN RUIME WONING
Het eigentijdse designgebouw strekt zich uit over drie verdiepingen en biedt in totaal 56 appartementen, variërend van 2 tot 4 kamers. Deze accommodaties worden gekenmerkt door hun ruime woonruimtes, waarvan sommige profiteren van uitzicht op zee, voor een zeer betoverende leefomgeving. Alle appartementen in het nieuwe Villeneuve-Loubet programma beschikken over privé buitenruimtes, waardoor u in alle rust kunt genieten van het mediterrane klimaat. Bovendien biedt de ondergrondse parkeergarage gemakkelijk en veilig parkeren voor de bewoners.

UW RUST DICHTBIJ DE STRANDEN
Trakteer uzelf op de rust nabij de stranden van de Middellandse Zee. Het nieuwe Villeneuve-Loubet-programma combineert de rust van een woonwijk met gemakkelijke toegang tot voorzieningen. Ontdek het elegante, moderne leven in harmonie met de natuurlijke schoonheid van de Côte d’Azur. Welkom in je nieuwe leven, waar comfort en levenskwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 420.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-844-41864

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod