Huis verkopen

VILLENEUVE-LOUBET Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T2

€ 266.000
Oppervlakte 43 m²

EEN BEVOORRECHTE STAD AAN DE COTE D’AZUR
Villeneuve Loubet, gelegen aan de prachtige Côte d’Azur, onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke levenskwaliteit en de nabijheid van talrijke werkgelegenheidscentra. Dit charmante stadje heeft een centrale ligging en is gemakkelijk bereikbaar via de A8, trein en bus, waardoor het een toplocatie is voor bewoners die op zoek zijn naar comfort en gemak.

EEN IDEALE OMGEVING VOOR MAURETTES
In het hart van één van de woonwijken van Villeneuve Loubet, bekend om zijn winkels en scholen, ligt de nieuwbouwwijk Les Maurettes. Gelegen aan de rand van het prachtige Parc de Vaugrenier, biedt deze residentie een unieke leefomgeving op slechts 850 meter van de stranden van de Middellandse Zee. Bewoners zullen dus het voorrecht hebben om te genieten van de geneugten van de zee terwijl ze genieten van de rust van een vredige buurt.

VILLENEUVE-LOUBET Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T2

ELEGANTE EN HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR
De nieuwe ontwikkeling van Les Maurettes onderscheidt zich door zijn elegante en eigentijdse architectuur. De appartementen, variërend van studio’s tot 4 kamers, hebben royale balkons, terrassen of privétuinen. Sommige bevoorrechte mensen zullen zelfs toegang hebben tot daken van wel 100 vierkante meter, met een adembenemend uitzicht op de omgeving. Natuurlijk licht overspoelt de binnenruimtes en creëert een warme en gastvrije sfeer.

HOOGWAARDIGE DIENSTEN
Voor het plezier van de bewoners biedt het nieuwe Maurettes-programma een groot centraal zwembad omgeven door een royaal strand, waardoor een ware oase van ontspanning in het hart van de residentie ontstaat. Dit zwembad is een ideale ontmoetingsplaats voor families en vrienden, waar ze kunnen afkoelen en ontspannen in een vriendelijke sfeer. Bovendien biedt de residentie directe toegang tot tal van voorzieningen, waaronder winkels en scholen, waardoor een praktische en comfortabele levensstijl voor haar bewoners wordt gegarandeerd.

NIEUW PROGRAMMA VAN VILLENEUVE LOUBET
Kortom, het nieuwe Maurettes-programma in Villeneuve Loubet belichaamt het perfecte huwelijk tussen een bevoorrechte stad aan de Côte d’Azur en een moderne residentie die elegante accommodatie en hoogwaardige diensten biedt. Mis de kans niet om in deze uitzonderlijke omgeving te wonen, waar comfort, de nabijheid van de zee en een vriendelijke levensstijl worden gecombineerd.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 266.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-964-44808

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-Loubet (06270), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod