Advertentie publiceren

Huis in de Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 551.000
Oppervlakte 191 m²
Perceel 2133 m²


Mooi, Provençaals woonhuis in 1987 gebouwd onder architectuur met prachtig zwembad, een kleine stenen cabanon/schuur en gelegen op een vlak en natuurlijk terrein van 2.133 m² beplant met diverse mediterrane plantensoorten in mooi, rustig wijngebied op een uurtje van de prachtige zuidelijke stad Aix-en-Provence. Goede privacy.

Het woonhuis (ca. 158 m² woonoppervlak) heeft als indeling op de begane grond o.a.: een entree/hal, toilet, grote woon-/eetkamer (ca. 42 m²) met open haard, mezzanine/vide (ca. 8 m², thans kantoorruimte) met uitzicht op de woonkamer. Toegang tot heerlijk terras op het zuiden met een mooie zomerkeuken. Verder is er een ruime volledig uitgeruste, separate keuken met eethoek, bergruimte, een slaapkamer van 19 m² met bergruimte en eigen badkamer met douche, een slaapkamer van bijna 10 m² op de mezzanine/vide, twee andere slaapkamers (ca. 13 m² elk) met bergruimte, dressing, badkamer en toilet. Buanderie/wasruimte. 

Een onafhankelijke studio (ca. 33 m² woonoppervlak) met woonkamer, kitchenette, slaapgedeelte, klein privéterras, badkamer met douche en toilet. 

Waterontharder, open haard, dubbele beglazing, internet, kruipruimte, besproeiing, buitenverlichting en automatische toegangspoort. Aangesloten op riolering en CV (olie).

Carport voor 2 auto’s, kelder van 10 m². 

Rustig gelegen en ideaal gesitueerd op het zuiden, in het hart van de Groene Provence en dicht bij het dorpscentrum, winkels en scholen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 551.000
  • Type objectHuis
  • Referentie737

Locatie

Dit object ligt in Aix-en-Provence (13100), in Bouches-du-Rhône (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod