Huis verkopen

Nieuwe moderne villa te koop in Aix en Provence

€ 2.400.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 1110 m²

Koop een nieuwe villa met 10 jaar garantie in Aix-En-Provence, in de populaire wijk Cézanne. Cours Mirabeau 10 minuten fietsen, 2,5 kilometer. De villa’s zijn gelegen nabij het centrum en in een groene omgeving. De hoogwaardige nieuwe eigentijdse villa van 250 m² heeft een groot terras, een zwembad van 9 x 4 m en een poolhouse voor lange zomeravonden. Er is ook een grote dubbele garage en 2 parkeerplaatsen, allemaal op een groot perceel van ruim 1.200m2.

Nieuwe moderne villa te koop in Aix en Provence

Hoogwaardige en zeer trendy uitrusting: grootformaat fijne steengoedtegels 120 x 120 en 90 x 90, aardewerk 40 x 80, vloerverwarming en -koeling op de begane grond + luchtdiffusievloer door openingen in verlaagde plafonds, van vloer tot plafond schuifbaar aluminium schrijnwerk en gemetselde scheidingswand in de woonkamer, hoge plafonds, constructie volgens RT2012 geluids- en thermische isolatienormen voor meer energiebesparing. buiten; Natuurstenen gevel + frictiebekleding, zwembad van gewapend beton met grote betegelde stranden 80 m², prachtige landschapsarchitectuur van de hele tuin, alles goed omheind. Duidelijk, optimaal gemak voor een turnkey project!

U kunt kiezen uit de volgende maten en prijzen voor een nieuwe villa in Aix

Villa 2 heeft 4 slaapkamers, 184 m2 woonoppervlak en een tuin van 610 m2. Prijs 1.600.000 euro

Villa 5 heeft 5 slaapkamers, 250 m2 woonoppervlak en een tuin van 1110 m2. Prijs 2.400.000 euro

Villa 4 heeft 5 slaapkamers, 250 m2 woonoppervlak en een tuin van 1223 m2. Prijs 2.400.000 euro

Aix-en-Provence heeft alle charme van een klein Provençaals dorpje. Een wandeling door de oude binnenstad is een feest, want je komt altijd indrukwekkende gebouwen, fonteinen, straten en bijzondere monumenten tegen. Aix-en-Provence staat bekend om zijn authentieke Zuid-Franse markten. Op dinsdag-, donderdag- en vooral zaterdagochtend vind je in het centrum tientallen kraampjes met groenten, fruit en zelfs boeken, verse bloemen, kleding, rommelmarkt en streekproducten.

De levendige Cours Mirabeau is van oudsher dé plek om te zien en gezien te worden in Aix. Paul Cézanne, Emile Zola en Pablo Picasso gingen hier allemaal naar Les Deux Garçons, maar helaas is deze beroemde brasserie in 2019 afgebrand en voorlopig gesloten. Hoewel het hier leuk is om het winkelend publiek onder de platanen te zien, is het Place de l’Hôtel-de-Ville eigenlijk nog leuker. Neem plaats op een van de vele terrassen met uitzicht op het oude stadhuis.

 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.400.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • ReferentieQUI-EMER

Locatie

Dit object ligt in Bouches-du-Rhône (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod