Advertentie publiceren

Nieuwe moderne villa te koop in Aix en Provence

€ 2.400.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 1110 m²

Koop een nieuwe villa met 10 jaar garantie in Aix-En-Provence, in de populaire wijk Cézanne. Cours Mirabeau 10 minuten met de fiets, 2,5 kilometer. De villa’s liggen dicht bij het centrum en in een groene omgeving. De hoogwaardige nieuwe eigentijdse villa van 250 m² heeft een groot terras, een zwembad van 9 x 4 m en een poolhouse voor lange zomeravonden. Er is ook een grote dubbele garage en 2 parkeerplaatsen, alles op een groot perceel van meer dan 1.200m2.

Nieuwe moderne villa te koop in Aix en Provence

Hoogwaardige en zeer trendy uitrusting: groot formaat fijne aardewerk tegels 120 x 120 en 90 x 90, aardewerk 40 x 80, vloerverwarming en -koeling op de begane grond + luchtverspreidingsvloer door openingen in valse plafonds, van vloer tot plafond verschuifbare aluminium timmer- en bakstenen afscheiding in de woonkamer, hoge plafonds, constructie volgens RT2012 geluids – en thermische isolatienormen voor meer energiebesparing. buiten; Natuurstenen gevel + frictiebekleding, zwembad van gewapend beton met grote betegelde stranden 80 m², mooie aanleg van de gehele tuin, het geheel goed omheind. Duidelijk, optimaal gemak voor een sleutelklaar project!

U kunt kiezen uit de volgende maten en prijzen voor een nieuwe villa in Aix

Villa 2 heeft 4 slaapkamers, 184 m2 woonoppervlak en een tuin van 610 m2. Prijs 1.600.000 euro

Villa 5 heeft 5 slaapkamers, 250 m2 woonoppervlak en een tuin van 1110 m2. Prijs 2.400.000 euro

Villa 4 heeft 5 slaapkamers, 250 m2 woonoppervlak en een tuin van 1223 m2. Prijs 2.400.000 euro

Aix-en-Provence heeft alle charme van een klein Provençaals dorp. Een wandeling door de oude stad is een feest omdat je altijd indrukwekkende gebouwen, fonteinen, straatjes en bijzondere monumenten tegenkomt. Aix-en-Provence staat bekend om zijn authentieke Zuid-Franse markten. Op dinsdag-, donderdag- en vooral zaterdagochtend vindt u in het centrum tientallen kraampjes met groenten, fruit en zelfs boeken, verse bloemen, kleding, vlooienmarkten en streekproducten.

De levendige Cours Mirabeau is van oudsher de plek om te zien en gezien te worden in Aix. Paul Cézanne, Emile Zola en Pablo Picasso gingen hier allemaal naar Les Deux Garçons, maar helaas brandde deze beroemde brasserie in 2019 af en is voorlopig gesloten. Hoewel het leuk is om hier onder de platanen naar het winkelend publiek te kijken, is het Place de l’Hôtel-de-Ville eigenlijk nog mooier. Neem plaats op een van de vele terrassen met uitzicht op het oude stadhuis.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.400.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • Referentie1072023

Locatie

Dit object ligt in Bouches-du-Rhône (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod