Huis verkopen

VILLA T8 GELIJKVLOERS ZWEMBAD POOLHOUSE DUBBELE GARAGE VLAK LAND

€ 986.000
Oppervlakte 160 m²

EXCLUSIEF! Ik nodig je uit om deze prachtige gelijkvloerse T8 architect villa te ontdekken (bouwjaar 1995, 160 m2 hab) met zwembad, poolhouse (18 m2), dubbele garage (35 m2), gebouwd op een FLAT perceel van 1400 m2. Het bestaat uit een master suite met een aangenaam overdekt terras, drie slaapkamers, een tweede badkamer, twee toiletten. Een ruime woonkamer met open haard geeft je toegang tot een comfortabel terras met uitzicht op het zwembad. Op het zuiden, met mooie volumes, een exterieur niet over het hoofd gezien, overdekte terrassen ook van de woonkamer en de keuken. Woonomgeving, rustig en bosrijk. Dicht bij winkels, school en universiteit. Bushalte op 100 m. 5 min van CASSIS, en 30 min van MARSEILLE. Prijs: 1.198.000 â’¬ HAI (Makelaarskosten inbegrepen op kosten van de verkoper) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frédéric CHEVALLIER (EI), partner consultant, op 0643942074 of per e-mail frederic.chevallier@lloyd-davis.com. RSAC 531286474 TOULON. Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van de overheid: www.georisques.gouv.fr. Aankondiging geschreven en gepubliceerd door een verplichte agent. AT

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 986.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • Referentie1432407

Locatie

Dit object ligt in Carnoux-en-Provence (13470), in Bouches-du-Rhône (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod