Huis verkopen

Pittoresk landhuis, kantoren, grond en bijgebouwen voor een professionele verhuizing in de Provence

€ 2.500.000
Oppervlakte 800 m²
Perceel 64500 m²
Aantal kamers 18 kamers

A06161 – Gelegen op het Provençaalse platteland in de buurt van St. Rémy-de-Provence en Avignon (15/20 minuten), is het huis omgeven door boomgaarden. Het geheel bestaat uit een huis uit 1817 met op 2 niveaus een woongedeelte en een atelier en glasvezelnetwerk kantoren, een gîte, een schaapskooi, twee onafhankelijke halfvrijstaande studio’s, een bijkeuken en een grote landbouwhangar, beide onafhankelijk. De tuin strekt zich uit over ongeveer 7.000 m2 met een majestueuze cederboom, twee zeer grote platanen, twee parasoldennen, talloze fruitbomen (vijg, peer, appel, kers, abrikoos, muskaatwijnstok), prachtige rozenstruiken evenals een prachtige oude waterput (opgevuld) en strekt zich uit tot het geïrrigeerde land beplant met 49 rijen perenbomen. Verschillende boorgaten completeren dit land (ongeveer 6 hectare).
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.500.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers18
 • Slaapkamers12
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A06161

Locatie

Dit object ligt in Graveson (13690), in Bouches-du-Rhône (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod