Huis verkopen

Prachtig landgoed in het hart van de Provence met 97 hectare, bastide, gite, appartement en vele bijgebouwen

€ 2.500.000
Oppervlakte 663 m²
Perceel 524285 m²
Aantal kamers 16 kamers

A15241 – Dit prachtige landelijke en privé landgoed in het hart van de Provence heeft ca. 97 hectare land dat een mix is van landbouwgrond en bos. Het land zou geschikt kunnen zijn voor wijnstokken, lavendel, gewassen, paarden of ander vee. Er is in het verleden ook gebruik gemaakt van een privé landingsbaan op gras.
Er is een prachtige stenen bastide van ca. 450m² met ruime woonkamers en 7 slaapkamers, evenals een apart appartement met 2 slaapkamers en een gite met 2 slaapkamers. Er zijn ook uitgebreide bijgebouwen bij het object, waaronder schuren en bijgebouwen die ideaal zijn voor het stallen van klassieke auto’s etc. en ook andere met een groot potentieel om te renoveren tot verdere leefruimtes.
Er is leidingwater op het terrein en ook een natuurlijke bron.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.500.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers16
  • Slaapkamers11
  • Badkamers6
  • ReferentieUF-A15241

Locatie

Dit object ligt in Artignosc-sur-Verdon (83630), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod