Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 239.000
Oppervlakte 83 m²
Perceel 30 m²

Op een steenworp afstand van het centrale plein van een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, met restaurants, bakkers en winkels, ligt dit charmante gerenoveerde dorpshuis met een totale oppervlakte van ca. 112 m² (ca. 83 m² woonoppervlak). 

De woning heeft drie etages met als indeling op de begane grond: een entree (ca. 6 m²), werk-/slaapkamer (ca. 7 m²) en een tweede ruimere slaapkamer (ca. 15 m²) en een toilet (ca. 1 m²). 

De eerste verdieping bestaat uit een hal (ca. 6 m²) die leidt naar een doucheruimte (ca. 8 m²) met een toilet. 

Op de tweede verdieping: een sublieme ruimte van ca. 40 m² met panoramisch uitzicht bestaande uit een woonkamer, eetkamer en ingerichte keuken. 

Onder het huis bevindt zich een zeer fraaie gewelfde kelder van ca. 30 m² met een grote open haard en een wastafel. 

Zeer habdzaam geheel en aangesloten op riolering.

Een prachtige ‘pied-a-terre’ in een van de mooiste dorpen van Frankrijk; Tourtour, op zo’n 10 kilometer van Aups. Op ongeveer een half uur rijden van het prachtige Lac-de-Sainte-Croix en natuurgebied Gorges-du-Verdon en ongeveer een uur rijden naar zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 239.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1001BD

Locatie

Dit object ligt in Aups (83630), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod