Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 524.000
Oppervlakte 125 m²
Perceel 5600 m²

Gelegen in de mooie, groene omgeving bij Bargemon, met als natuurlijke kavelgrens beneden een riviertje met zwemmogelijkheden en watervalletjes. Deze onlangs gerenoveerde bastide van ongeveer 125 m² woonoppervlak heeft een garage en kelders. Het prachtige terrein met veel fruitbomen en planten meet ca. 5.600 m². Er is een groot waterbassin waar fris en gezond bergwater doorheen stroomt. Een rustige ligging met twee buren waar geen hinder van is. Deze meer dan 100 jaar oude bastide werd gerenoveerd met smaak en met hedendaags comfort. 

Indeling bastide begane grond: een entree van 5 m², woonkamer van 37 m² met haard en uitzicht over het terrein, aangrenzend terras, ingerichte open keuken, kantoortje (mogelijkheid slaapkamer), een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een slaapkamer van 21 m².  

Op de eerste verdieping (onafhankelijk te bewonen of te gebruiken als gastenverblijf): woonkamer/keuken van 12 m², slaapkamer van 23 m², slaapkamer van 8 m², een moderne badkamer met inloop douche en dubbele wastafel. Eigen terras. 

Zonnepanelen.

Op tuin niveau: een garage van 23 m², opbergruimte, een kruipruimte van 47 m². 

Parking voor 4 auto’s. 

Een gerenoveerde bastide op lommerrijke locatie op 45 minuten van zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 524.000
  • Type objectHuis
  • Referentie90094

Locatie

Dit object ligt in Bargemon (83830), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod