Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 498.000
Oppervlakte 125 m²
Perceel 5600 m²

Gelegen tussen Claviers en Bargemon , met als natuurlijke grens beneden het domein het riviertje met zwemmogelijkheden en watervalletjes. Deze onlangs gerenoveerde bastide van ong. 125 m2 heeft een garage en kelders. Het prachtige terrein met veel fruitbomen en planten meet 5.600 m2. Er is een groot waterbassin waar fris en gezond bergwater doorheen stroomt . Een rustige ligging met twee buren waar geen hinder van is. Deze meer dan 100 jaar oude bastide werd gerenoveerd met smaak en met hedendaags komfort. 

Indeling begane grond: living van 22 m2 met uitzicht en een terras , ingerichte open keuken van 13 m2 , bureau – of slaapkamer, moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel , slaapkamer van 21 m2. Entree van 5,3 m2. 

Op de eerste verdieping (deze wordt veel verhuurd): slaapkamer van 23 m2 , een eigen terras met kitchinet van 12 m2, kleinere kamer van 8 m2, een moderne badkamer met inloop douche en dubbele wastafel. 

Op tuin niveau: een garage van 23 m2, een technisch lokaal, een kruipkelder van 47 m2. 4 buiten parkeerplaatsen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 498.000
  • Type objectHuis
  • Referentie90094

Locatie

Dit object ligt in Bargemon (83830), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod