Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 551.000
Oppervlakte 191 m²
Perceel 2133 m²

Mooi, Provençaals woonhuis gebouwd onder architectuur met prachtig zwembad, een kleine stenen sabayon en gelegen op een terrein van ca. 2.133 m² beplant met diverse mediterrane plantensoorten. 

Het woonhuis (ca. 158 m² woonoppervlak) heeft als indeling o.a.: een entreehal, toilet, grote woon-/eetkamer (ca. 42 m2) met open haard, kantoorruimte (ca. 8 m2) op de mezzanine met uitzicht op de woonkamer, terras op het zuiden met een mooie zomerkeuken, ruime volledig uitgeruste, onafhankelijke keuken met eethoek, hal met bergruimte, een slaapkamer met bergruimte en eigen badkamer met douche, een slaapkamer op de mezzanine, twee andere slaapkamers met bergruimte, dressing, badkamer, toilet, wasruimte. De slaapkamers zijn ca. 18,6 m2, 12,8 m2, 12,8 m2 en 9,8 m2)

Een onafhankelijke studio (ca. 33 m²) met leefvertrek, kitchenette, slaapgedeelte, klein privéterras, badkamer met douche en toilet. 

Carport voor 2 auto’s, kelder. 

Rustig gelegen en ideaal gesitueerd op het zuiden, in het hart van de Groene Provence en dicht bij het dorpscentrum, winkels en scholen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 551.000
  • Type objectHuis
  • Referentie737

Locatie

Dit object ligt in Barjols (83670), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod