Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 698.000
Oppervlakte 298 m²
Perceel 4695 m²

Prachtig Provençaals woonhuis met gîte voor gasten, een fraai zwembad en spa op een heerlijk, prive gelegen landelijk plekje aan het eind van een doodlopend pad en toch dicht bij voorzieningen op ca. 4.695 m² grond met zo’n 100 olijfbomen (200 liter olijfolie productie per jaar) en Mediterrane bomen. Dominant gesitueerd met panoramisch uitzicht op de landelijke omgeving. Ligging op het zuiden en veel schaduw op het terrein.

Indeling woonhuis (woonoppervlak ca. 240 m²) met op de begane grond een entree, grote woonkamer (ca. 62 m²) met haard, riante keuken (ca. 15 m²), groot terras op het zuiden, ruime veranda (ca. 44 m²), bijkeuken, een slaapkamer met eigen badkamer en toilet, een tweede slaapkamer met badkamer en gastentoilet. 

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers, waarvan twee met toegang tot een zonneterras, badkamer en toilet. Wat een uitzicht.

Comfortabele gîte (ca. 58 m² woonoppervlak) met woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. 

Aangesloten op riolering en verwarming d.m.v. elektrische convectoren in combinatie met de haard. Waterput en kruipruimte onderin de woning. Energielabel D (verbruik).

Woning op een vredig plekje, slechts een kilometer van een Provençaals stadje, dichtbij alle voorzieningen, geschikt als tweede huis of om permanent te bewonen. Op zo’n 10 minuten rijden van het wijnstadje Barjols, 40 minuten van Lac Sainte Croix en de Gorges du Verdon en 5 kwartier van de Middellandse zee (Fréjus of Hyères). 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 698.000
  • Type objectHuis
  • Referentie915

Locatie

Dit object ligt in Sillans-la-Cascade (83690), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod